[Sign In]
Categories
PROMOSI BATU TAMPAL KRISTAL GRED AAA
INGIN KELIHATAN LEBIH MENARIK DAN BERGAYA DARIPADA RAKAN-RAKAN ANDA???
Kepakaran kami adalah menyediakan batu tampal kristal terbaik supaya anda kelihatan bergaya dan menarik mengikut trend terkini dengan kos yang lebih murah.

Saya ada menjual batu tampal kristal berkualiti tinggi yang kilauannya sangat cantik iaitu batu tampal jenis Crystal AB. Batu ini YANG PALING POPULAR kerana ia amat sesuai dengan semua jenis warna kain di sebabkan ia akan berkilau seperti warna pelangi dan boleh berubah warna mengikut warna baju. Oleh itu, tidak perlu membeli pelbagai warna batu yang kebanyakannya kurang berkilau kerana batu ini sudah memadai.  Belahan batunya dipotong mengikut cara belahan berlian yang menyebabkan ia berkilau dengan begitu cantik sekali. Batu-batu kristal ini apabila dikenakan pada baju atau tudung akan menaikkan lagi harga jualannya mencecah kepada puluhan ringgit, malah kepada ratusan ringgit. Baju anda juga akan kelihatan lain dari yang lain umpama baju dari butik terkenal.

 SWAROVSKI???Ramai yang bertanya samada batu ini sama atau tidak dengan batu Swarovski. Batu ini juga merupakan batu kristal sejenis dengan swarovski, cuma yang membezakan adalah label dan perincian membuatnya. Batu swarovski amat teliti pembuatannya. Saiznya haruslah betul-betul sama, tiada langsung cacat cela dan bentuknya amat sempurna dan dipastikan tidak terdapat gelembung udara di dalammya. Sebab itu, swarovski harganya jauh lebih mahal kerana membuatnya adalah remeh. Tetapi, adakah ianya amat penting untuk kita ambil kira?? Yang kita tahu, kita mahukan yang berkilau!!! Jenis batu tampal kristal yang saya ada ini, kilauannya tidak jauh berbeza dengan kilauan swarovski. Cantik dan tidak mudah tanggal jika ditampal dengan betul kerana ia adalah batu kristal gred yang baik selepas swarovski. Sepanjang menjual batu ini, belum ada lagi komplen daripada pelanggan, rata-rata yang membelinya berpuas hati kerana batu ini juga setanding dengan batu tersebut. Ianya juga berkilau cantik seperti swarovski. Ada pelanggan saya yang menggunakan batu ini sebagai alternatif untuk pelanggan mereka kerana bukan semua pelanggan mereka mampu membeli swarovski. Mereka jual batu ini lebih murah dari swarovski. Jadi, ada pilihan untuk pelanggan mereka.


BAGAIMANA CARA MENAMPALNYA?
Mudah saja.. Susun batu-batu tampal yang telah dibeli itu di atas kain mengikut corak kesukaan anda dengan beralaskan buku atau majalah di bawah kain. Kemudian tekapkan sterika di atas batu-batu tersebut dan biarkan kira-kira 15 saat bagi batu kecil, 30 saat bagi batu sederhana dan kira-kira kurang 1 minit bagi batu besar. Ulang jika masih tidak melekat atau ingin menambahkan lagi lekatannya. Untuk lebih selamat, letakkan kertas atau kain kapas sebagai alas yang diletakkan antara seterika dengan batu. Ingat! Pastikan anda tampalkan batu yang lebih kecil dahulu dan diikuti dengan batu-batu yang lebih besar agar ianya melekat dengan baik. Senang bukan? Cubalah!

KENAPA MESTI BAYAR LEBIH, UNTUK HASIL YANG SAMA?


Batu tampal Crystal AB bersaiz ss10/3mm
Sebanyak +-280 biji, berharga RM15
Sebanyak +-1440 biji, berharga RM70

Batu tampal Crystal AB bersaiz ss16/4mm
Sebanyak +-140 biji, berharga RM10
Sebanyak +-1440 biji, berharga RM90

Batu tampal Crystal AB bersaiz ss20/5mm
Sebanyak +-70 biji, berharga RM10
Sebanyak +-1440 biji, berharga RM110

BAGI BELIAN YANG TIDAK KURANG DARI 3 PACK UNTUK 1440 BIJI, ANDA BERHAK MENDAPAT HARGA BERIKUT:
Batu tampal Crystal AB bersaiz ss10/3mm
Sebanyak 1440 biji, berharga RM50

Batu tampal Crystal AB bersaiz ss16/4mm
Sebanyak 1440 biji, berharga RM70

Batu tampal Crystal AB bersaiz ss20/5mm
Sebanyak 1440 biji, berharga RM90
*BAGI SETIAP PEMBELIAN MELEBIHI 6 PEK BAGI 1440 BIJI, HARGA LEBIH ISTIMEWA AKAN DIBERIKAN. SILA HUBUNGI 0177426544 UNTUK TEMPAHAN.BATU TAMPAL CRYSTAL AB
CONTOH KAIN YANG TELAH DITAMPAL DENGAN BATU KRISTAL

  UMPAMA KAIN DARI BUTIK TERKENAL

Copyright © BATU TAMPAL KRISTAL. All rights reserved. Manage by mehrunizaayob@yahoo.com
Manage Website

More in www.mariniaga.com